Är trots allt nöjd med dagen hittills. Ett problem mindre har infunnit sig efter att jag ringde Viasat för att kolla upp läget med min begäran om överflyttning av abonnemanget till mig. Jag fick en blankett att fylla i hemsänt till fritidshuset i Sverige som upptäcktes av en kompis – tack och lov! Precis som en hel del andra bolag kan dom inte dom skicka ut dokument utomlands.

Den 29 oktober faxade jag över överlåtelsen av abonnemanget till dom i hopp om att dom godtog detta. Sen har jag inte hört någonting. Igår var kompisen inne i sommarhuset, och det var inga oroväckande saker som väntade i brevlådan.

Sagt och gjort, jag ringde idag för att förhöra mig om vad som hade hänt i ärendet. Vid datasökningen på min mans personnummer så fanns han inte med i rullarna. Däremot undertecknad. Därmed har jag gått igenom utan kreditprövning. Fantastiskt!

Nu har jag tankat hem en blankett för autogiro, som kommer gå med utgående post till Sverige i morgon bitti.

Däremot oroar jag mig för min spanska ekonomi, tycker att tre månaders ekonomi utan problem blir tight. Pengarna bara rullar iväg, trots att jag håller igen och inte spenderar något. Nå i morgon skall jag in till banken för att få råd…

Etiketter: , , ,