Efter ytterligare en natt med sömnbekymmer, i morse vaknade jag klockan 4 igen, så har i alla fall ett problem undanröjts nu på förmiddagen. Kanske det gör att jag sover bättre i natt?

Igår kommenterade Tele2:s presschef ett inlägg här och lovade att hjälpa mig. Nu på morgonen fick jag ett mail från företagets kundombudsman med besked att kontraktet från och med idag är omlagt i mitt namn. Det känns fantastiskt skönt! Ett papper till att lägga in i mappen för lösta problem, sakta men säkert blir den tjockare och tjockare.

Nog verkar det som om att bloggsfären har makt att påverka omgivningen, hade jag inte börjat skriva här så hade det aldrig hänt någonting med Tele2. Det är ju bedrövligt att det skall behöva vara så. Genom att skriva av mig så hjälper jag mig själv, och förhoppningsvis kan andra med liknande erfarenheter få lite idéer och tips.

Än är det lång väg att gå, det här är bara början. Jag har inte ens börjat dra i den svenska bouppteckningen än, i och med att jag tack och lov inte har någon tidsbegränsning för när den skall vara gjord. Detta pga att vi var utskrivna ur Sverige.

Nu skall jag sätta mig och få ut ett massutskick till ceremonin ”akt kring urna” den 6 december, detta hade jag tänkt att göra i förra helgen, men jag orkade helt enkelt inte.

Etiketter: , , , ,