Det är stor skillnad på tre och sex timmar, i alla fall när det gäller sömn. Jag kände mig otroligt energisk när jag vaknade i morse efter sex timmars oavbruten sömn. Det nya sömnmedlet som jag fick igår hjälpte även om jag bara tog halva dosen. Kan jag fortsätta sova så här kommer jag att kunna försätta berg. Jag tänker ta risken att bli beroende, skall prata om att byta till annat preparat när jag träffar läkaren igen om två veckor.

Idag fick jag ett mail med bekräftelse att kontrakten på telefonerna i Sverige nu är överförda i mitt namn, mitt långa ärende med Telia har hållit på sen 22 oktober, otroligt skönt att det är över. Nu återstår bara att få till autogireringarna, men jag kan i alla fall logga in på deras hemsida och se kommande fakturor till dess att gireringarna är fixade. Som jag har påpekat tidigare, utan bloggens hjälp hade jag stått och stampat på samma fläck fortfarande, och det är skrämmande för de som råkar ut för samma situation och inte har samma möjligheter. Offentlighetens ljus är viktig för att få till en förändring.

Idag sändes ett program på den svensk-danska radiostationen Solymar i Málaga där min blogg tas upp. Jag tyckte programmet var jättebra och jag hoppas att jag kan hjälpa andra i en liknande situation. Programmet ligger ute denna vecka och nästa, klicka på torsdagen för att lyssna, inslaget ligger en bit in i sändningen. Efteråt kommer en intervju med en advokat som bl a tar upp vad man bör tänka på, t ex att upprätta ett testamente. Tack Anna för att du tar upp detta ämne.

Om ett par timmar kommer vänner från Sverige och stannar över helgen. Tidigare idag åkte jag och storhandlade, det skall bli riktigt kul att laga middag ikväll. Det var ett tag sen jag käkade riktig mat hemma. Skall fixa till en smarrig risotto och bjuda på magnumbuteljen med Riojavin som jag fick av min spanska bank. Jag har all anledning att fira denna dag som varit mycket bra hittills!

Etiketter: , , ,