Idag har det hänt en massa saker, men eftersom sömnen var dålig i natt, somnade vid 3 och vaknade vid 7, så sitter jag nästan och somnar framför datorn. Jag kommer att skriva utförligare i morgon. Jag har fått ett personligt samtal från Handelsbanken Liv som inte lyfte min situation speciellt.

Senare kom ett besked med vanliga posten om att jag har någon form av livförsäkring/tjänstepension från ett annat svenskt bolag. Det var ju ytterst glädjande, framför allt som jag inte visste att denna fanns! Till skillnad mot Handelsbanken Liv krävs inget obduktionsprotokoll.

Till sist fick jag ett mail från min spanska advokat. Viktiga originaldokument kommer överlämnas till hennes mamma på söndag under minnesakten kring urna hemma. Det besparar mig en resa in till Madrid, som brukar ta åtminstone en halv dag i anspråk.

Mer om ”hänt sen sist” kommer i morgon, då jag förhoppningsvis är piggare…

Etiketter: , , ,