Igår eftermiddag ringde en blomsteraffär i Höganäs och frågade om jag skulle vara hemma på kvällen. Jag hade nämligen blommor att vänta. Jag hade ingen aning om vem som hade skickat blommor, och jag blev så positivt överraskad när jag såg att de kom från Carina och KA i Kungsängen, Stockholm. Det hade jag verkligen inte väntat mig. Till blomkorgen fanns det med en liten söt nalle och det tillhörande kortet hade följande text: Varma tankar Monica. Du är beundransvärd. Önskar dig allt gott. Kramar Carina och KA. Jag blev så rörd att jag helt kom av mig och började att storlipa! Förutom två elljusstakar så är denna söta korg den enda julprydnaden jag har.

Efter att mamma ringde mig kl 4.30 i morse, hon har fått läckage genom taket stackaren, så tog jag en hel sömntablett och lyckades sova till kl 9.30. Det kändes bra. Jag har nu också bestämt mig för att bila till Göteborg i morgon för att fira jul med mamma. Enligt väderprognosen så verkar det inte komma någon snö och temperaturen skall ligga på någon plusgrad. Det innebär att jag börjar bila så fort det ljusnar, jag kommer att ta det jättelugnt på vägarna, jag har ju absolut ingen brådska.

Etiketter: ,