Idag har jag något så när organiserat en mapp avs Marocko som jag skrev om igår. När jag besökte Jardín le Fleurs hemsida idag så såg jag att all information och bilder avseende byggprocessen på deras olika projekt är helt borttagna från sidan. Nu finns det bara allmän information om området, vilken i och för sig går framåt. Intrycket vi fick när vi besökte området den 11 oktober förra året, 4 dagar före makens dödsfall var att just Property Logic låg långt efter alla andra byggare. Jag är glad att jag laddat ner de senaste fotona de hade utlagda tidigare och sparat till datorn, de må vara olagligt eller ej, strunt samma. Men jag ångrar att jag inte tog en skärmdump på sidan. Något har jag i alla fall. Dessutom har jag skrivit ut all mailkommunikation mellan maken och Property Logic så att advokaterna kan ha ett underlag.

Jag hoppas också att ha en lösning på min leasingbil. Idag var en väninna, hennes man och underbara två småkillar på besök. De är intresserade av att köpa bilen och vi körde en runda. Bilen spinner som en katt och har inte gått många kilometer trots att maken tecknade kontraktet i januari 2007. Bilen är i toppkondition om man bortser från mina små missöden, som med en bockad registreringsskylt fram. Nå, det är ju bara jag som kan göra sådana här saker, det är det jag säger, jag skall inte ha bil! Jag hoppas att det går att lösa på ett hyfsat enkelt sätt och att affären går att genomföra.

I morgon skall jag på återbesök till min läkare och få svaret på mina blod- och urinprov. Vet inte vad detta kommer att ge eftersom jag inte tog proven på fastande mage, hade käkat en banan och en yoghurt innan jag kom dit. Vi får väl se vad proven säger. När jag ändå befinner mig i närheten av min kommuns centrum skall jag försöka ordna med Tarjeta Sanetaria, dvs kortet som ger mig tillgång till sjukvård och medicin enligt försäkringskassan. Det är först nu som änka som jag är inskriven i den spanska socialförsäkringen, men jag har tyvärr inte mycket kontroll över hur det fungerar än.

Etiketter: , , , , , , , ,