Jag fick ett mail från FCE Bank PLC för en timme sen. Båda inbetalningarna som jag gjorde från Sverige den 4 och 5 februari har kommit in och det var på håret för idag var sista dagen! I morgon kommer betalningarna in i räkenskaperna och då upphör ”min” kreditskuld med detta hemska företag! Leasingbilen i makens namn är därmed betald. Nu återstår det bara att få över den i mitt namn, och detta kan jag inte göra förrän jag fått arvsdeklarationen i början på mars. Ett problem är ur världen i alla fall. Skönt!

Det rekommenderade brevet från Sverige som jag hämtade i morse var från en Frimärkshandel. Jag faxade dom i slutet på oktober efter makens dödsfall och hörde sen ingenting från dom förrän jag ringde upp dom den 3 februari. Jag fick då frågan om jag redan fått deras rekommenderade brev som de hade skickat dagen innan, så nog hade vi haft varandra i åtanke samtidigt. Nå, brevet kom först idag, och det var så rart skrivet så att jag blev alldeles rörd. Med tanke på att jag måste röja ut i huset förr eller senare så är en frimärkssamling ingenting som jag kommer ha plats för i en framtida lägenhet. Då är frimärkena i betydligt bättre förvar hos frimärkshandeln, vars ägare jag känner sen många år tillbaka.

Nej, dags att sortera lite papper. Har börjat med en två nya pärmar för fakturor för år 1010, en för Sverige och en för Spanien. Ju mer jag får in i pärmar, desto mindre papper som ligger framme.

Etiketter: , ,