Jag försöker i det längsta undvika sömnmedel, men ibland behövs dom. Natten till torsdagen tog jag ingenting och jag sov mycket dåligt. Jag drömde mardrömmar, bl a att jag krockade Volvon som jag har sålt, men inte kunnat överlämna än pga att finansinstitutet FCE Bank plc är mycket långsamma med att få fram det nödvändiga dokumentet för att jag skall kunna få över bilen i mitt namn. Idag hoppas jag att få besked om vad som händer. Jag har inte kört bilen en meter sen den såldes, men på nätterna är jag ute på äventyr med den.

När jag sover dåligt får jag mycket kort stubin. Jag var bl a mycket irriterad på min mamma som behövde datorhjälp via Skype. Sorry mamma! Jag höll också på att bli tokig på det spanska elbolaget Iberdrola. Deras e-postadress och kontaktformulär fungerar inte, det enda jag ville ta reda på var ett faxnummer till dom, dit jag kunde skicka min begäran om att få över kontraktet i mitt namn. För att göra detta krävs att jag skickar dödsattesten samt kopia på våra id-handlingar. Det slutade med att jag fick sitta i telefonkö för att få fram uppgifterna om faxnumret.

Igår gick jag och lade mig vid 23-tiden och vaknade kl 6.30 i morse. Tack vare det lilla pillret kunde jag sova helt drömlöst och jag känner att jag har fullt med energi för dagens utmaningar. I morgon bitti töms soptunnan och det gäller att fylla den med skräp. På söndag kväll kan jag ställa ut prylar på gatan utanför huset för avhämtning. Har en hel del hopfällbara stolar av dålig kvalitet, två gamla hopfällbara sängar som är som hängmattor när man fäller ut dom och annat smått och gott som jag vill bli av med.

Jag skall ta fram min nyaste Macintosh, tömma den på personlig information, men låta alla program vara kvar. Eftersom den har spanskt operativsystem så tänkte jag skänka den till organisationen La Sal de la Tierra. De kan förhoppningsvis ha god användning av den i sin verksamhet då den innehåller kompletta program för tidningsproduktion mm, mm.

Sen är det ju det gamla vanliga med att sortera papper. Vad tusan skall jag göra med makens betyg t ex, det känns svårt att kasta dessa. Vad gör jag med alla hans gamla agendor? Jag har fortfarande två portföljer osorterade som tömdes från kontoret på hans jobb. Ja, det är sånt som jag får fundera vidare på. Det enda jag vet är att man skall spara papper i fyra år i Spanien.

Etiketter: , , ,