I och med att jag kunde sova hyfsat bra i natt så hade jag energi för att fortsätta med pappersexercisen. Jag sorterade en massa papper i förmiddags, bl a för att förbereda inför den kommande spanska momsredovisningen första kvartalet för företaget. Det är inga problem med själva momsredovisningen, däremot så får jag inte saldot på bankkontot att stämma, det är en diff som säkerligen har med transfereringen att göra till ny bank.

Mitt i allt fick jag ett mail från min advokat i Sverige med en hel del frågetecken att räta ut. Jag ”lade företaget åt sidan” och ägnade mig att gå igenom papper avseende den kommande boutredningen i Sverige. Vissa frågor kan jag inte svara på förrän jag har hämtat pappren avseende det spanska ditot i nästa vecka. Men många frågetecken är det, det är klart som korvspad.

Jag somnade i tv-soffan i två timmar efter dagens byråkrati och vaknade för någon halvtimme sedan. Jag skall precis som igår kväll börja med naturmedel för att se om jag kan sova resten av natten, om inte så blir det receptbelagt igen.

I morgon väntar en lunch hos vänner och då skall jag gå ut i trädgården och plocka en vacker påskbukett för att ta med mig, påskliljorna blommar vackert i trädgården.

Etiketter: , , ,