Det spanska ordspråket En abril, aguas mil (ungefär: i april tusenfalt med regn) verkar stämma med tanke på en veckas väderprognos. Det utlovas regn tom tisdag nästa vecka. Det gör gott för naturen och trädgårdarna, dessutom är det perfekt för att fortsätta med pappersexercis. Det finns inget utomhus som lockar till andra sysslor.

Igår lyckades jag hålla mig vaken till midnatt och tog sömnmedlet strax före sänggåendet. I morse vaknade jag fem över åtta utan att ha vaknat en enda gång. Jag hade nog kunnat sova ännu längre om jag inte hade några ärenden att ta tag i i morse. Jag känner mig som en ny människa och smärtorna är fortfarande bortblåsta. Tänk om detta är början på en ny trend? Jag hoppas det.

Om en dryg halvtimme skall jag iväg och spela bridge. Dags att torka håret och klä på sig. På återseende…

Etiketter: , , ,