Just när jag börjar skriva här så kikar solen faktiskt fram, med det har regnat konstant tills nu. Dagen började bra med att jag vaknade utsövd. Pillren fungerar över förväntan och ger mig styrka att fortsätta att jobba undan.

Idag kom sista pengarna på betalningen för bilen in. Jag har sorterat i ordning alla papper för den, de tre försäljningskontrakten är utskrivna för underskrift och någon gång i helgen avhämtas den. Jag kontaktade även bilförsäkringsbolaget för att ta reda på vad exakt för information de behöver för att jag skall kunna säga upp försäkringen när volvon är såld.

Jag tog ut fotmattorna i bilen och försökte få dem hyfsat rena. I morgon skall jag dammsuga den invändigt om inte regnet öser ner. Den utvändiga tvätten överlåter jag till de nya ägarna, det enklaste är väl att de kör igenom en biltvätt när dom har hämtat den.

Sen min svenska deklarationsproblematik löste sig igår så har jag idag lagt in den svenska fastighetsskatten för betalning från min svenska bank. Det återstår bara att skriva under deklarationsblanketterna och skicka iväg dom med posten i nästa vecka.

Ikväll är jag inbjuden som inhoppare till ett bridgespel. Just nu sitter jag och gäspar stort, och det är lockande att lägga sig på sofflocket ett tag. Men jag skall försöka att hålla mig vaken. Vi börjar spela om två timmar och sen lär jag inte vara hemma förrän vid midnatt. Då somnar jag garanterat gott!

Etiketter: , , , ,