Det har blivit en hel del bridgespel på sista tiden. Det är härligt att kunna tänka på annat än all byråkrati under några timmar. I torsdags förra veckan var jag inbjuden som inhoppare, så även igår kväll. Både i torsdags och igår så vann jag spelet, och förutom det så blev jag bjuden på goda middagar.

Jag var helt färdig (både trött och mätt) när jag kom hem sent igår kväll. Jag tog ett sömnpiller och sov fram till halv sju i morse.

Idag är det min tur att ha bridge hemma, så jag skall strax börja fixa med tilltugget till spelet. Sen skall jag sortera undan lite papper och städa lite, en mäklare kommer med en husspekulant mitt i spelet, kl 12.30.

I övrigt väntar jag på besked från min spanska advokat om jag skall ta mig in till stan i morgon eller på fredag. Bolagsordningen för det lilla företaget måste ändras. Vidare väntar jag på att en firma skall komma och ge mig en offert på att åtgärda fuktproblemen i yttertaket.

Nej, nu är det dags för mig att börja röja undan lite…

Etiketter: , ,