I morse vid 7-tiden körde jag igång med bildspelet inför minnesstunden. Jag kände att jag inte kunde skjuta på det längre. Jag har hittat en massa fina bilder som nu måste organiseras och finslipas.

När klockan var tio ringde jag restaurangen för att höra mig för om hur det går med lokalval. De föreslog att man börjar med själva minnesstunden i församlingshemmet och avslutar i restaurangen. Men då faller hela genomförandeplaneringen, så det får bli på församlingshemmet hela stunden. Då löses också musikfrågan, det kommer att bli musik i inledningen, under lunchen och även som avslutning. Jag letade fram texterna igår, dessa skall printas ut till alla borden.

När detta beslut väl var fattat så började jag skicka ut mail till alla anmälda om ändringen, det återstår 2 personer som jag skall ringa till ikväll.

Idag hade jag tänkt åka och handla lite, men jag tror det får vänta till morgondagen. Jag har både fisksoppa och ceasar sallad hemma, så det går ingen nöd på mig. Det är bättre att färdigställa bildspelet när jag till sist har kommit igång.

Idag fick jag klart med datum för inlämningen av bouppteckningen till banken. Jag kommer att ta nattbussen från Stockholm till Helsingborg samma dag som bouppteckningen är gjord. Så jag hoppar på bussen den 25:e och kommer fram vid 6-tiden på morgonen till Helsingborg. Sen blir det hem och sova några timmar, klockan 13 skall jag bjuda bankkvinnan på lunch, och sen avslutar vi pappersexercisen på banken.

I väntan på bussen tillbaka i Stockholm verkar det som jag äntligen får träffa Carina och KA. Det var dom som skickade mig den fina blomkorgen i julas, denna julgrupp står fortfarande kvar i köket förresten. Jag hoppas att vårt möte och middag ihop blir av innan det är dags att ta bussen tillbaka.

Nej, dags att fortsätta med bildspelet…

Etiketter: , ,