Jag skall strax sätta mig i bilen och köra de knappa 15 milen till makens födelseort. Tyvärr har jag inte sovit något vidare i natt, jag vaknade kl 5 i morse, sen var det omöjligt att somna om. Så det kommer att bli en lugn bilresa med många stopp vid behov. Jag har ingen brådska.

Det positiva som jag kände igår fick en liten backlash när jag fick fakturan från den svenske advokaten på kvällen. Den går på mer än vad som fanns på det frysta kontot, nästan 70.000 kr. Jag var beredd på ett högt belopp, men det känns tungt. Den svenska pappersexercisen måste ju också lösas, så det är bara att betala och se glad ut.

Förutom löpande kostnader för sommarhuset så var pengarna på kontot avsedda för en reparation och utbyte av fönster i matsalen. Denna reparation kom bara halvvägs när maken dog. Jag har varit i kontakt med snickeriet och de kommer färdigställa arbetet innan deras sommarsemester kör igång. Jobbet måste ju avslutas.

Jag hoppas att ha tillgång till internet ikväll, på återseende då…

Etiketter: , , , , ,