Tänk om man kunde dela på sig och vara på två ställen samtidigt. Då kunde man vara maximalt effektiv. Jag hade gärna velat vara på två ställen i morgon, men jag har inte lärt mig hur man gör än.

Utflykten i Madridbergen i morgon vill jag inte missa för allt i världen, inget får mig att rubba på denna. Samtidigt har jag husvisning kl 12 och på morgonen kommer målarna för att börja förbereda sitt arbete med spackling osv. Jag kommer att lämna över nycklar till målarna så att de kan sköta sig själva och jag får hjälp med visningen. Här har jag ett dilemma, målarna börjar innan husvisningen och jag vet inte hur jag skall förbereda bäst för dom. Jag vill inte att huset skall se som ett renoveringsobjekt när spekulanterna kommer. Nå, det löser sig säkert på något sätt.

Målarna kommer att jobba på hela veckan och jag kommer att vara borta en hel del. Det känns ändå så bra att äntligen få igång arbetet.

Idag fick jag ett brev från Banco Halifax, inte från det lokala kontoret utan ifrån deras HK, adresserat i makens namn. Jag blev så fruktansvärt irriterad i och med att denna bank nog är den största mottagaren av allehanda dokument i samband med dödsfallet. I morgon har det gått åtta månader sen tragedin drabbade mig. Jag försökte ringa kundtjänsten på bankens HK vid 16-tiden via telefonnumret på brevet och fick beskedet att de stängde klockan 15. Skickade därför ett ilsket mail till min bankkvinna och bad henne lägga på alla tåtar för att få mig att slippa få post i makens namn framöver. Talade också om att jag kommer in till kontoret på torsdag. Med mig kommer jag att ha kuvertet med två förlängda visa-kort. Ett i mitt namn, ett i makens, kopplat till ett konto som inte existerar längre. Jag skall ”daska” kuvertet i bordet och kräva skärpning!

Det mobila modemet jag fick via orange i morse fungerar hur bra som helst. I alla fall från hemmet där det känns lite löjligt att prova i och med att jag redan har internetuppkoppling här. Jag hoppas att det fungerar lika bra i Barcelona i veckan som kommer.

Nej, dags att få ordning allt inför morgondagen…

Etiketter: , , ,