Jag känner mig helt klart bättre, även om jag fortfarande är trött. Jag tar medicinen mot hjärtrytmen var tolfte timme och det verkar som den hjälper. Jag har inte haft någon yrsel denna vecka, ta i trä!

Igår började jag rota i papper igen, vare sig jag ville eller inte. Jag försökte att besvara engelska Department for work and pensions – The Pension Service frågor avseende komplettering av min ansökan om någon typ av efterlevandepension därifrån. Maken jobbade i tre år i London mellan 2002-2005. Det har tagit dem sju månader att börja behandla förfrågan, och vi får väl se vad det leder till i slutändan. Jag har ett tjockt kuvert med 15 skannade kopior som jag skall försöka åka till posten med nu på morgonen.

Min spanska advokat ringde igår förmiddag. Hon försöker få ihop det som saknas avseende företaget och jag hoppas på en permanent lösning på knutarna innan juli månads slut. Jag hoppas att det räcker att jag åker in gång till Madrid för att fixa detta. Hon uppmanade mig att fortsätta och ta det lugnt.

Igår avbokade jag hyrbilen som jag hyrt på Avis via internet, den skulle kosta 8400 kr för 17 dagar. Istället kontaktade jag en privat biluthyrare i Höganäs kommun som jag hyrde av i julas, nu får jag en bil för ca 5000 kr, mellanskillnaden kan användas till mycket annat.

Idag hoppas jag på bridgespel på förmiddagen, vi skall eventuellt spela hos samma väninna som i förra veckan. Det var då som hjärtat rusade på när jag skulle ta bort holterapparaten på sjukhuset efter spelet. Jag hoppas att hjärtat sköter sig idag, det känns bra nu på morgonen i alla fall. På återseende…

Etiketter: , , , , ,