Jag märkte inte av den spanska generalstrejken eftersom jag höll mig hemma under gårdagen. Tvärtom så rådde fliten. Jag har börjat gå igenom mina kläder och rensar för fullt. Jag sprang omkring i morgonrocken i princip hela dagen eftersom jag provade kläderna innan jag sorterade dem i olika högar.

På kvällen blev jag så trött att jag stupade i säng vid niotiden där jag slötittade på tv:n. Vaknade med ett ryck vid elvatiden och trodde det var morgon. Lyckades sen till sist somna om efter några timmar.

På tisdagsmorgonen fick jag fixat vattenläckan på huvudledningen. Det var en rörkoppling som fick bytas ut. Senare på dagen fick jag ringa solenergikillarna, det smällde högt i taket på utsidan och ett rör vibrerade i pannrummet. Det lät ungefär som någon slog hårt med en hammare. Det var tydligen ånga som orsakade problemet. De tömde ut ånga från solpanelerna på taket och passade samtidigt på att fylla glykol i systemet inför vintern. Smällarna har slutat i alla fall och jag hoppas att slippa mer problem med huset fram till försäljningen.

Idag skall jag fortsätta med mina kläder samt åka över till bostadsområdet på andra sidan motorvägen och betala firman som ordnade med rörmokaren. Det glömde jag helt bort igår. Jag skall också beställa flyttkartonger via internet och framför allt packa sånt som jag vet att jag kommer att få magasinera för ett långt tag framöver och inte får plats med i en kommande lägenhet.

Etiketter: , , ,