Jag kom precis tillbaka från återvinningsstationen där jag med mycket stort besvär lyckades bli av med alla mina kassar med papper och tidningar. Spanjorer borde bötfällas för hur de återvinner, eller kanske det är kommunen eller bostadsområdet som borde få sig en känga för skötseln av stationen. Det var fullt med skräp överallt, det gick knappt att ta sig fram. Framför en ”bubbla” för glasåtervinning låg det massor med krossade fönsterrutor, en fara för både människor och djur. Synd att jag inte hade kameran med mig för att fota eländet!

Jag höll i princip på med packning hela dagen även igår. Jag fortsatte i källarvåningen och gick igenom skåp för skåp. Jag eldade upp en massa papper i öppna spisen som jag inte vill skall gå till återvinning, vad som återstår är makens personliga papper som betyg, bankpapper som jag inte anser att jag behöver arkivera, mm, mm. Jag klarade inte av att elda dessa igår, då det var makens födelsedag. Han skulle ha fyllt 56 år. Däremot gick mycket av mina personliga papper upp i rök.

Det återstår endast ett fåtal av kartongerna som jag fick i fredags, dessa skall jag fylla idag. Jag kommer dock ta det lite lugnare, jag vaknade med världens nackspärr i morse och vet inte om det beror på att jag ansträngde mig en hel del igår, eller om jag har sovit i någon konstig ställning.

Etiketter: , ,