Idag är jag ovanligt trött på röran, det är en trötthet i riktig bemärkelse för jag har börjat få svårt att sova. Vaknade klockan 4 i morse och kunde omöjligt somna om, tankarna surrar i huvudet igen. Låg i sängen sömnlös till kl 6, sen gick jag upp och satte på kaffebryggaren.

Jag har väldigt svårt att koncentrera mig på en sak utan springer mest omkring och påtar lite överallt, något som inte gör röran mindre.

Idag har jag i alla fall i första hand försökt inrikta mig på personliga tillhörigheter som skall till nya lägenheten. Det blir en massa saker, för det finns inga lakan, kuddar eller täcken. Inte heller köksutrustning så som tallrikar, glas, bestick och kastruller och stekpannor.

Under gårdagen hade jag besök av två flyttfirmor som även ordnar med magasinering, och under dagen har jag fått offerterna via mail. Ett av företagen var mycket trevliga och dessutom var deras offert klart prisvärt jämfört med den andra. De vill ha 1.440 euros för själva flytten och sen 200 euros i månaden för magasinering. På dessa belopp skall moms på 18% läggas till. Magasineringskostnaden kommer att sjunka avsevärt när jag hittat en bostad att köpa.

I morgon skall jag till mäklarfirman som sålde huset, de skall hjälpa mig att ta reda på hur stor skatten på värdestegringen kommer att bli vid försäljningen, och behöver ett intyg från mig att de ha rätt att få fram informationen. Är himla glad att slippa ta tag i detta själv.

Men nu skall jag lägga mig i sovrummet och fjäska med Frasse, han deppar mer för varje dag som går och har helt tappat matlusten. Han sitter nu i mitt knä framför laptopen och själv känner jag att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.

Etiketter: , ,