Jag har börjat få problem med sömnen igen, nu är det två eller tre nätter på raken som jag vaknar vid 4-tiden på morgonen och det är omöjligt att somna om. Jag hoppas att sömnen återvänder när jag kommer bort från röran. Nedräkningen har i alla fall börjat, den 22 går flyttlasset och sen behöver jag ett par dagar för att städa huset. Det skall bli så skönt att lämna och börja om på nytt.

Jag insåg ganska snabbt igår att jag behövde beställa fler flyttkartonger, laddningen jag fick i förra veckan räcker inte långt. Jag hoppas på leverans idag.

Jag har svårt att arbeta metodiskt, det gäller främst att sortera ut vad som skall med till den nya lägenheten och sådant som kommer att magasineras permanent. Det lär bli ett par körningar till nya lägenheten, det är oundvikligt. Jag packar in tavlor i bubbelplast för permanent förvaring, lika så böcker som jag inte vill göra mig av med, men som jag klarar mig utan, t ex lexikon och en komplett serie med ”När var hur”. När det gäller uppslagsverk så fyller internet en minst lika bra funktion.

Igår kväll blev jag av med ett helt billass med udda kuddar, täcken, gardiner, överkast mm, mm. Härligt! Jag kommer att spara en hel del gardiner o dyl, men det är ju svårt att veta om de kommer att passa i en ny bostad.

Efter att flyttlasset har gått den 22 så kommer vännerna som kom igår för att hämta ett köksbord, vitrinskåp, säng, tjock-tv, mm, mm. Det som sen återstår får gå till välgörenhetsorganisationen La Sal de la Tierra. Vissa möbler kommer jag att lämna kvar till de nya ägarna, jag hoppas att jag får en rimlig ersättning för dessa.

Nej, dags att göra lite nytta igen…

Etiketter: , ,