Det har varit full rulle sen sist, har inte ens hunnit skriva här.

Lördagen ägnade jag åt att att plantera om några krukväxter som skall med till lägenheten, sortera ytterligare det som skall med dit till nästa körning i på söndagen och framför allt satt jag och sorterade papper åter igen. Det sistnämnda verkar aldrig ta slut, det som jag inte hinner sortera färdigt får följa med i kartonger till lägenheten. Där lär jag få lite mer tid över. Problemet är att utrymmet är begränsat, men det är ingenting att göra åt.

På eftermiddagen blev jag av med ett skåp och tv-bänk från IKEA, och sist, men inte minst två spanska stolar. Härligt! Dessutom gav det ju ett litet extra tillskott i kassan. Dessvärre fick vi inte plats med tv-bänken vid lastningen bara de två stora lådorna till den.

På söndagen kom Åsa och vi tog ett billass fullt med prylar. Åsa hade huvudvärk som till sist försvann och ville köra en gång till, men själv så var jag helt slut. Jag orkade inte mer efter en natts dålig sömn. Vi avslutade med pizza och sallad hemma och det sista vi gjorde var att lasta in återstoden av tv-bänken i den nu tomma bilen.

Idag har jag dragit i trådar överallt. Ringt och mailat köpare, advokater, banker och fastighetsmäklaren. Alla papper och detaljer måste vara i full ordning tills notariebesöket på fredag. Jag har packat en hel del en trappa ner, alla DVD och CD ligger nu i lådor, jag plockade bara ut lite musik som jag tar med mig till nya lägenheten. Det återstår lite böcker att packa, frågan är om jag har kartonger som räcker, annars får flyttfirman ta det på måndag.

Idag har jag troligen ordnat ett bankfack på en bank också. Det är en hel del viktiga papper och smycken som jag inte vill förvara i lägenheten framöver. Tydligen lär det vara svårt att hitta bankfack, så jag hoppas att jag får det.

I morgon skall jag iväg till mäklarna på förmiddagen, sen tillbaka till packningen.

På onsdag kväll är jag bjuden på middag i Madrid av en holländsk jobbarkollega till maken. Tänkte kombinera madridbesöket med ytterligare en flyttkörning till lägenheten, fantastiska Åsa ställer upp. Så om middagsinbjudningen fortfarande gäller så innebär det övernattning nummer två i lägenheten.

Men nu är det övernattning hemma som gäller, jag är fruktansvärt trött så det blir sängen nästa…

Etiketter: , , ,