På förmiddagen har jag besökt två banker. Först den ena där jag har ett nyöppnat bankfack för att meddela att jag inte kommer ha några pengar över att stoppa in i ett räntebärande konto pga lägenhetsköp. Bankkvinnan önskade mig lycka till i morgon.

Nästa bank blev ING Direct och som utlovat så låg den utskrivna checken i köparens namn och väntade. Ibland har man flyt och allt fungerar som man har tänkt!

Efter ING Direct tog jag metron hem, men jag stannade vid affären för att köpa lite mat, bl a pizza och ingredienser för att göra en janssons frestelse i julhelgen. Ansjovisen hade jag redan, vad som fattades var potatis och grädde. När jag handlade ringde köparen av bilen. Han hade kontaktat mitt försäkringsbolag och det krävdes skriftligt från mig att han kunde ta över min försäkring. Har skrivit ett utkast nyss och skickat tilll köparen, jag hoppas att detta duger.

Jag känner mig så väl preparerad inför den viktiga morgondagen som jag kan bli. Säljerskan ringde i eftermiddags och jag kunde bara meddela att jag hade allting ordnat inför imorgon. Jag har i eftermiddags även haft kontakt med min advokat, och hon ger mig grönt ljus för att köra på. I morgon är en viktig dag!

Höll på att glömma samtalet jag fick i morse. Ryssarna är på plats i huset, och det första de möttes av var en fontän från duschen utomhus vid poolen. De senaste dagarnas minusgrader måste ha orsakat läckan. Allt var OK när jag lämnade och de har även sett huset en gång sen jag överlämnade nycklarna.

Jag förklarade via mobil var man stänger av huvudkranen till vattnet, något som jag är ganska vad vid under det sista året. Jag vet inte hur länge vattnet har stått och runnit, tack och lov så är det inte mitt problem längre. Dessutom har jag ett foto på huvudvattenmätaren när jag lämnade huset.

Förstår ni att det känns skönt att lämna detta ansvar? Vad som återstår är att åka till huset i morgon eftermiddag för att ge info hur allt fungerar, det kommer att bli mitt sista ansvar där. Härligt!!

Hög tid att sova, i morgon väntar notarien, på onsdag besök på sjukhuset – med återbesök dagen efter. Sen är det jul och antijul för mig. Jag har blivit inbjuden till goda vänner på julaftonskvällen för kalkon och på juldagen hos andra vänner för lutfisk. Det kommer att bli jättetrevligt!

Men nu måste jag sova, natti…

Etiketter: , , , ,