Igår vid 14-tiden hade jag en träff med säljarna och de visade mig hur allting fungerade i lägenheten. När vi kom in på själva flytten uppstod genast problem. Deras flyttfirma kommer den 25 januari, samma datum som min firma flyttar in!! Det står uttryckligen i köpe-/säljekontraktet att jag skall ha tillgång till lägenheten den 25:e.

När jag kom hem hade jag fått ett mail från min flyttfirma att de preparerade för den 25:e, trots att det var lördag fick jag tag på dom, och dom har ingen annan ledig dag i nästa vecka förutom den inplanerade tisdagen. Nästa lediga dag är måndagen den 31!!

Jag vet inte hur jag skall lösa detta, djupt besviken är jag. Jag försöker att få dem att ta flytten på eftermiddagen, alternativt att de tömmer den lilla lägenheten jag hyr på tisdag eftermiddag. Hur det hela slutar återstår att se *suck!* Förhoppningsvis så vet jag mer i morgon.

Jag tyckte jag hade en sån bra timing, men ibland skiter det sig…

Etiketter: , ,