Det har gått lite långsamt idag också, men det går sakta men säkert framåt.

Det är svårt att veta i vilken tråd man skall börja, men igår ägnade jag mig åt att fylla underskåpen på de fasta bokhyllesektionerna. jag hann nästan klart igår, men sen så orkade jag inte mer. Ett stort antal kartonger har minskat här och var, men det återstår massor. I morse fortsatte jag.

Idag har jag har bollat fram och tillbaka med kontrakt. Jag fick besök av Iberdrola, ett av de största elbolagen i förmiddags. Jag har bundit min el- och gasräkning under ett år och erbjuds 30% sänkning. Samtidigt skall de ta över servicen för värmepannan med naturgas.

På eftermiddagen kom Securitas Direct, även detta larm kommer jag att ta över från de förra ägarna och det gjordes en koll att allt fungerade. Jag fick instruktioner osv, men vill gärna ha en fjärrkontroll till larmet, något som jag är van med sen huset.

När Securitas lämnade ringde jag Fagor och sa upp mitt kontrakt för service på pannan med dem. Nästa samtal blev Securitas Direct där jag lyckades förhandla mig till en fjärrkontroll gratis. Jag vet inte om det hjälpte att jag känner deras chef i Spanien, så även högste chefen för hela bolaget, detta nämnde jag. I normala fall kostar fjärrkontrollen närmare 600 kr.

Jag jobbar på lite i taget, det tar sin tid, men någon gång blir jag väl färdig får vi hoppas…

Etiketter: ,