Igår försökte jag inrikta mig på att få kontoret i form. Det återstår mycket, men jag börjar få en känsla hur det kommer att bli. Jag fick även min gamla stationära dator på plats till sist, vad som återstår är skannern som får bli senare idag. Bara att få upp datorn innebar att flera kartonger försvann. Jag hann betydligt längre än vad fotona nedan visar. Jag hittade även faxen, något som jag kommer att behöva för adressändringar, men först måste jag hitta manualen så att jag kan ändra inställningarna för mottagning på en linje som även delas med telefon.

I morse blev jag väckt av Securitas Direct, men jag hann inte fram till telefonen i tid. Det är ett sicksackande utan dess like bland kartonger för att ta sig till den. Mobilen hade jag på laddning i köket, och även där fanns ett meddelande om ett missat samtal. Det var en kille som befann sig i närheten som ville hämta nycklar till lägenheten. De skall användas vid eventuella utryckningar om larmet går, något jag hoppas slippa.

Om en timme har jag tid med min ”husläkare” på läkarstationen genom socialförsäkringen, den ligger alldeles i närheten. Jag skall be att han skriver ut recept på medicineringen jag tar mot blodtrycket för att få ner kostnaden på medicinen.

Efter läkarbesöket skall jag ta och köpa en blombukett och lämna till Tony, portvakterskan där jag hyrde lägenhet tidigare. Skall samtidigt förhöra mig om hon har någon post liggande som har gått fel. Sen blir det veterinären för att köpa mer torrfoder till Frasse och till sist bussen till min bank ING Direct. Jag har fått en check med posten avseende återbetalning av husförsäkringen på huset. Jag besökte glatt utställarens bank igår, BBVA, för att försöka få ut pengarna i cash. Men se, det gick inte, det står att den skall sättas in på ett konto, därför måste jag åka till min egen bank.

Sen får jag väl fortsätta med kontoret i eftermiddag, om jag orkar…

Etiketter: , , , ,