Idag har det inte blivit så mycket med uppackning, istället har jag varit på sjukhuset två gånger. Första gången vid 12-tiden för att träffa min första kardiolog. När jag märkte mitt höga blodtryck så försökte jag få tid med honom, men besökstiden låg för sent. Jag fick därför tid med en kvinnlig kardiolog på samma avdelning. Jag visade min gamle kardiolog mina mätningar och pulsen ligger på en bra nivå sen jag återgått till betablockerarna igen, om än i mindre dos. När det gäller medicineringen mot blodtrycket så har det en tendens att vara högt på förmiddagen, men sedan gå ner. Läkaren vill se mig om två veckor igen och innan dess skall jag ta blodprov för att analysera kolesterol och dyl, inget som jag ser fram emot precis.

På eftermiddagen hade jag tid hos ortopeden, och precis som jag anade så är de mycket för att operera. Jag vill gärna prova andra vägar innan de börjar skära i mig och jag har fått tips av vänner att det kan vara värt att pröva med en sjukgymnast/kiropraktor. Jag nämnde detta för ortopeden, men hon sa att det är inget som ingår i min privata sjukförsäkring. Däremot skall jag få någon typ av rehabilitering, men först den 7 mars. Det lutar åt att jag kommer att ta tag i kontakterna jag fått och prova, det kan kanske vara värt att bekosta på egen hand.

Igår fick jag ett mail från makens jobb. Hans fd sekreterare har gjort underverk med min mötestid för förlängning av uppehållstillståndet. När jag tog tag i det på egen hand fick jag tid den 14 juli!, mitt tarjeta de residencia upphörde den 11 februari. Nu har jag mötestid redan i morgon kl 12, det är lite skillnad det. Dessutom på en helt annan plats än där jag anmälde mig. Jag är lite osäker på vilken blankett jag skall ha med mig ifylld, jag har redan fyllt i tre stycken olika för att vara på säkra sidan. Dessutom har jag skannat mitt nya pass och skrivit ut kopior. Det enda jag saknar vad jag vet är tre nytagna foton. Dessa har jag redan, det gäller bara att finna dom i röran. Så det får bli kvällens jobb att leta reda på dom. Jag kommer att befinna mig på plats i god tid i morgon, för förutom att ha rätt papper med sig skall man fylla i ett annat formulär, modelo 790-012, och betala ca 10 euros på bank innan mötet. Hoppas denna finns hos utlänningspolisen jag skall till, det borde den ju göra.

Men nu skall jag leta reda på mina nytagna foton, på återseende…

Etiketter: , , ,