Det går sakta men säkert framåt med uppackningen. Igår regnade det hela dagen, så det var läge för att fortsätta det mödosamma arbetet med möblering av lägenheten, man hade ingen lust att sticka näsan utanför dörren ens. I fredags däremot var det en härlig solig dag, och både undertecknad och katten Frasse försökte få lite ordning i trädgården. Jag har möblerat uteplatsen under tak, vi får se om det blir som på fotot nedan, eller om jag ändrar om senare.

I fredags ringde jag till installatör av parabolantenner, det är en engelsman som hjälpte mig tidigare i huset. Jag hoppas att få igång SVT World snart och mannen med sonen kommer i nästa vecka någon gång. Hoppas det inte blir något problem med riktningen av parabolen i och med att jag bor på bottenvåningen och har en hög mur i trädgården. Jag ringde även Via Digital för installation av deras parabol. Nu tror jag att en parabol för ändamålet redan finns i huset, men jag har inte lyckats få in några kanaler på boxen. Sista samtalet i fredags var till en sjukgymnast/kiropraktor som skall få titta på min kassa vänsterarm. Jag har fått tid på tisdag nästa vecka.

Idag skiner solen igen, men jag skall fortsätta inomhus, att få bort ett par kartonger om dagen är mitt måtto, det är bara att kämpa vidare.

Till sist vill jag lämna ett tips för boende i Spanien som jag fick av en väninna igår. Under gårdagen fick jag minst fyra samtal från olika telekombolag som vill att jag skall byta internet och telefoni till deras tjänster. Jag blir så trött och irriterad att bli störd av detta mitt i helgen. Jag är inte intresserad av något byte, dessutom har jag precis tecknat kontrakt med Movistar och mitt internet fungerar utmärkt. Jag trodde inte att det fanns någon motsvarighet till svenska nix-registret i Spanien, men det gör det, Lista Robinson där jag nu har anmält mig. Det skall bli spännande att se om det fungerar.

Etiketter: , , , , ,