Idag träffade jag makens jobbarkompisar igen. De har hjälpt mig med så otroligt mycket avs all pappersexercis efter makens dödsfall. Jag hade helt klart inte klarat mig utan dom. De anlände vid halv-tretiden till lägenheten. Jag visade runt i röran och sen öppnade vi en flaska champagne och skålade. De tyckte mycket om lägenheten trots alla kartonger överallt och tyckte att jag hade gjort ett mycket bra val. Sådana kommentarer glädjer mig.

Vi gick vidare till Restaurante CasaCamu i närheten där jag bokat bord och åt en mycket god lunch. Jag hade tänkt att bjuda men de andra hann före. Nästa gång får det bli i min trädgård lite senare. Då MÅSTE jag ha fått allt i ordning, skall köpa en utegrill, så kanske det blir grillat? Jag har även ringt en handelsträdgård som kommer att skicka en trädgårdsarkitekt för att rekommendera vilka plantor jag skall ha i krukor i trädgården. De levererar dessutom allt jag behöver, tror det kan vara värt varenda öre.

Nedan lite blandade foton sen igår:

I tisdags besökte jag den icke-existerande rehabiliteringen på sjukhuset avs min vänsterarm. Fick beskedet att det inte ingår i försäkringen och när jag nämnde att jag anlitade en osteopat med egna medel skakade hon på huvudet. Det blir nästan lite religiöst, olika läror och trossamfund. Jag har gått tre gånger hos osteopaten och jag känner faktiskt redan förbättringar, fortsätter det så så är det väl toppen! Har två betalda besök kvar.

Jag har haft konstant huvudvärk senaste tiden. Jag vet inte om det beror på ”tryckmedicinen”, men jag tar det för trovärt eftersom det står i bilagan till en av medicinerna att detta är en mycket vanlig biverkning. Nå, jag får stå ut tills på måndag, då jag har återbesök hos kardiologen. Det är faktiskt frustrerande, för jag brukar aldrig ha huvudvärk!

I morgon fm hoppas jag att de äntligen skall koppla ihop mina tv-apparater, de skulle ha kommit i måndags eller tidsdags. På em-kvällen blir det bridge igen, härligt! Under helgen kommer jag att jobba vidare med prylar hemma, vamos a ver – låt oss se var det slutar!

Etiketter: , ,