Helt plötsligt, efter ett och ett halvt år med konstanta sömnproblem så verkar det som om spänningen har släppt. Jag vaknar tidigt, men lyckas somna om och sover hur länge som helst om jag inte har klockan på ringning. I söndags sov jag till 12, igår till 9 och idag till 9.30, var skall det sluta? Detta helt utan piller. Det känns fantastiskt skönt. Just nu skulle jag kunna lägga mig igen och gå i ide känns det som, att sova tre månader nonstop hade säkert inte varit något problem.

Söndagen var lite stressig, men med ett härligt avslut. Fick ett samtal om biobesök och det ville jag givetvis vara med om. Dessförinnan träffades vi för lunch. Eftersom jag sov så länge så blev det i princip att slänga sig i duschen och sen rusa ut för att ta metron till mötesplatsen, metrostationen Ibiza vid Retiroparken.

Jag vet inte när jag sist var på bio i Madrid, oftast undviker jag den i och med att flertalet biografer dubbar till spanska. Bion vi var på i söndags visade dock filmen A King’s Speech i originalversion, det var en härlig upplevelse:

YouTube Preview Image

Igår höll jag mig hemma mest hela dagen om man bortser från besök hos den kvinnliga kardiologen kl 16. Hon var ganska nöjd med mina ”trycksiffror” och vi bytte ut två mediciner mot en, samt att hon bytte betablockeraren till en annan likvärdig, men hälften av dosen jag tog tidigare. Det är första dagen idag jag går på det nya, jag har fortfarande huvudvärk, men jag skall avvakta och se några dagar om det blir bättre. Blir det inte det så tyckte min läkare att jag skall boka tid hos neurologen. Det skall tilläggas att jag nästan aldrig har haft huvudvärk tidigare.

Idag hade jag en behandling av vänster arm hos osteopaten. Jag känner mig faktiskt betydligt bättre, även om vänster lillfinger och ringfinger sticker och sover fortfarande. Jag är imponerad av en helt annan syn på läkarvård med en helhetssyn. jag har köpt några droppar mot magen mm på apotek idag på inrådan av osteopaten. Kanske att allt hänger ihop; hjärta, arm och magen, som de sista dropparna är till för. Inga biverkningar finns och jag är beredd på att prova allt. Jag har inte haft några magproblem, men visst är det känt att magen kan påverkas av stress.

Känner mig lite som en försökskanin, men det är värt försöket. Nu skall jag lägga mig och titta på dumburken, kanske jag somnar några timmar, återstår att se…

Ps) Glömde att nämna… Modulatorn, som är första bild i bildspelet gör att jag kan se digitala kanaler i alla tv-uttagen. Det där med att man måste ha en box till varje tv är båg och försäljningstrix från de digitala kanalerna.

Etiketter: , ,