Mina planer har varit att fotografera min nya barrio (stadsdel) Tetuán, i ett försök att förvalta det genuina och samtidigt lära känna stadsdelen bättre. Idag kom jag för sent! Stora släggan gick på ett gammalt hus alldeles i närheten.

På andra sidan huset som rivs ligger en liten kvartersbutik, jag var där och handlade i eftermiddags och jag kunde inte låta bli att påpeka att ljuset onekligen blivit bättre i affären. Dessa små kvartersbutiker som fortfarande finns i mina kvarter är fantastiska. När man kommer in bemöts man av ett vänligt ”Hola cariño”, ungefär ”hej vännen”. Dessa bemötanden får man INTE på de stora varuhusen. Jag berättade att jag fotat rivningen två gånger och fick en stor kram!! av affärens ägare. Deras hus är gammalt och hotas kanske av rivning också?! Jag hoppas verkligen inte det. Vid sidan om affären ligger ett ”hål i väggen som säljer bröd och sötsaker”. Jag var där i helgen och frågade om han möjligtvis hade kaffe också, givetvis! Och mjölk? Givetvis! och ägg? Claro!. Han sa att det enda han inte hade var pengar, och det kan man förstå. 6 ägg, 1/4 kg kaffe och en liter mjölk gick på under ca 25 kronor!

Idag har det gått långsamt som vanligt. Min ork tryter, men jag har i alla fall varit hos veterinären en hållplats norrut och köpt kattmat, kattsand och piller som Frasse behöver för sin ålder.

i morgon har jag sista betalda besöket hos min osteopat och fram till dess skall jag vila!

Det finns inga etiketter på denna sidan.