Så har det gått nästan en vecka sen jag skrev sist, ändå har jag suttit mycket framför datorn. Jag har jobbat vidare med Skandinaviska klubbens nya hemsida och nu ligger den ute offentligt. Dessutom har det blivit en hel del ändringar gjorda på författaren och journalisten Thomas Gustafssons hemsida, TG-media.

I torsdags förra veckan åkte jag in till notariatet igen med originalhandlingen som visar mitt NIE-nummer så nu hoppas jag att jag skall få en första kopia som skall vidare ner till advokaten i Marbella under denna vecka.

I fredags kom poolkillarna som skall kakla poolen, de föreslog även ett bättre och modernare system för klorhantering, och sådana förbättringar tar jag gärna även om det kostar lite. Vi började tömma poolen, men tyvärr verkar det vara någon propp i avloppet någonstans för fortfarande återstår det ca 30-40 cm vatten. Jag har fått besked av poolkillen att det inte är något problem, de tittar in någon gång i veckan. De beräknar sen börja jobba någon gång under nästa vecka, det ser jag fram emot.

På kvällen så bestämde jag mig, det är dags att byta ut min gamla mobil, en Ericsson från år 2004. Eftersom jag hade en massa poäng hos min teleoperatör Movistar som skulle förfalla så ringde jag och beställde en iphone 4, som är mer att betrakta som en dator än telefon.

På lördag förmiddag hämtade jag mobilen i närmaste Moviestarbutik och sen har jag suttit med den nya leksaken i princip hela helgen. Kul manick, men jobbig innan man kommer igång. Jag blev riktigt paff när det ringde i den första gången. Det var en väninna från Portugal som kom med det glädjande beskedet att hon kommer och hälsar på mig mellan den 27-29 maj, det skall bli så kul!

Trots, eller tack vare kanske, det eviga regnandet så växer det så det knakar i trädgården, fast nu tror jag att växterna vill ha lite sol. Idag skiner solen i alla fall och det är ju glädjande och gör livet lite lättare.

Nu har jag lite pappersexercis att ta tag i när det gäller processen mot Marocko samt ändringar i mitt lilla företag som jag efter mycket övervägande har bestämt mig för att driva vidare.

Etiketter: , , ,