Att katten saknar sin husse märktes tydligt när Skandinaviska klubben hade styrelsemöte hemma hos mig igår. Han fjäskade för de två närvarande männen och ville inte lämna deras sida.

Trots att det pågick arbete i trädgården så gick det bra att ha mötet. Vi började inomhus under tiden som grabbarna slipade och förberedde väggarna och golvet i poolen. När de var klara och började sätta upp kaklet som väsnades betydligt mindre så fortsatte vi mötet utomhus och passade samtidigt på att få oss lite till livs. Frasse ville även vara med hela tiden där ute, jag vet inte vad som lockade mest, karlarna eller maten?

På kvällen hade killarna kommit en bra bit med kakelsättandet, och idag fortsätter de. De har även tagit bort en bit av skyddspappret och jag tror det här kan bli snyggt.

Nej, nu är det hög tid för lunch, jag tror jag går till en restaurang på Calle Juán de Olias som har billig och god husmanskost.

Etiketter: , ,