Igår kände jag mig betydligt bättre, tryck och puls hade stabiliserats tack och lov, men jag är fortfarande trött och ser fram emot besöket hos kardiologen i morgon eftermiddag.

Jag hade först tänkt att gå och handla lite mat inför helgen, men ångrade mig. Istället tog jag metron till Puerta del Sol för att se proteströrelsen 15-M med egna ögon. Igår började fjärde veckan för de som ockuperar torget, och det var ganska kul att vandra bland lägret som påminde om en Roskildefestival, undrar hur länge de får vara kvar på torget?

Fler foton från igår ligger på min andra sida, Ett annorlunda Spanien.

Eftermiddagen och kvällen hemma fortsatte i det lugna spåret, jag tog en siesta och låg sedan kvar i sängen och såg på tv och fjäskade med Frasse.

Nu skall jag strax gå ut för att äta lunch ute, förhoppningsvis är någon affär öppen eftersom det är första söndagen i månaden. Behöver köpa yoghurt och lite kattmat. På återseende…

Etiketter: ,