I onsdags kväll var vi på ett trevligt teaterbesök. Jag passade samtidigt på att bjuda in de som kunde på lite kinamat igår, och vi blev 7 personer totalt. Det var varmt och svettigt, men det blev en lyckad kväll i min lilla annorlunda oas i Madrid.

Jag tänkte först lämna all disk till idag, men röjde en timme på natten innan jag till sist kom i säng och fick kört igång en maskin. Det kändes skönt i morse när jag vaknade, det är betydligt lättare att göra kaffe när man kommer åt bryggare osv.

Idag har jag tagit det lugnt, vaknade redan 7.30 av att Frasse ville ha sin mat. Samtidigt är det underbart att få lite kaffe i trädgården medan det fortfarande känns svalt.

Jag gick och lade mig för att läsa lite på eftermiddagen, somnade ganska direkt och lyckades sova i tre timmar, kanske behövligt?

I morgon kväll väntar ett viktigt läkarbesök med kardiologen, kanske det bestämmer när jag till sist kan åka till Sverige för semester? Nå, det återstår att se…

Etiketter: , , ,