Operationen av vänster armbåge gick bra igår, en timme tog den och sen behövde jag lite tid för uppvakning. Problemet jag har sen lång tid tillbaka kallas för kubitaltunnelsyndrom, där ulnarisnerven ligger inklämd i armbågen.

Lena Morilla följde med mig även denna gång, något som jag givetvis är evigt tacksam för. Vi fick en hel del glada skratt innan jag blev inkörd för operation. Att få ihop den dyra mitellan, för 223 euros!!, var inte det lättaste!

Det var skönt att komma hem samma dag, och en annan som var glad var Frasse som inte ville lämna Lena ifred:

Frasse klänger på Lena

Frasse klänger på Lena

Nu gäller det att vänja sig vid en arm ett tag...

Nu gäller det att vänja sig vid en arm ett tag...

Sjukhuset ringde tidigare idag och frågade hur jag mådde, om allting gått bra, om jag hade feber osv, någonting som jag uppskattar. Sade att jag hade lite värk, men tagit en tablett mot det. Mitt lillfinger och ringfinger är lite ömma, men det är naturligt. Jag viftar då och då med vänster hans fingrar enligt läkarens order.

Idag blir det en lugn dag hemma, skall stax lägga mig i sängen och se en dvd. Det gäller att spara krafterna inför söndagens julbasar. Sen är det jobbigt med pekfingervalsen med en arm när man skall uppdatera här 😉

Etiketter: ,