Som alltid vid den här tiden på året så är det tomtar på loftet som gäller, jag syftar på den Skandivaviska julbasaren i Madrid.

Jag har gjort det tryckta materialet, en affisch och en broschyr sen 1997 eller 1998, så man börjar ju få rutin. Men det känns alltid lika konstigt att få påminnelser och hejarop när man är på sommarsemester i Sverige. Så tidigt börjar planeringen! Så här ser förra årets broschyr ut och den brukar ge bra intäkter till basaren i och med att vi säljer plats för företagens logos på den. I år verkar det vara kärvare än någonsin att få intressenter, det är ju kris i Spanien! I söndags bytte jag ut till nya foton och ändrade datum mm, deadline är på söndag denna veckan, så jag ville förbereda mig så mycket det går.

I fredags hade vi en pre-basarlunch på restaurante Collage och jag ångrar nästan att jag gick dit. Jag satt i draget av luftkonditioneringen och frös rejält. Jag hann knappt komma innanför dörren hemma förrän nysattackerna började och så höll det på hela helgen. Jag kände mig ganska däckad och tog det lugnt.

Jag slapp i alla fall feber och redan idag, måndag, så känner jag mig bättre. Så bra att jag kunde närvara vid Skandinaviska klubbens styrelsemöte där jag nyligen blivit invald som styrelsemedlem. Efter mötet gick vi iväg fyra tjejer och tog dagens rätt på en restaurang i närheten.

I morgon är det tid för besök hos psykologen igen och på eftermiddagen är det dags att åka till sjukhuset för att se vad de kan göra åt min inklämda ulnarisnerv. Jag är väldigt spänd över det sistnämnda, men inser att något måste göras.

I övrigt verkar det hända lite i de sakta malande kvarnarna i min process mot en byggare i Marocko. Fick ett mail av advokatfirman som driver det hela. Den marockanske åtalaren har presenterat materialet i domstolen och nu skall byggarna meddelas. Det skall bli spännande att se hur det hela slutar…

I morgon skulle min man fylla 57 år, jag skall tänka på honom, Marockoprojektet var hans dröm, något som han aldrig får uppleva och lika bra är det kanske…

Etiketter: , , , , ,