Började dagen med att gå till närmaste Banco Poular, ganska nära där jag hyrde den lilla, temporära lägenheten. Idag var det öppet, det retar mig att jag glömde att fråga om öppettider, det står till 14.30 på dörren, men igår strax efter kl 14 var banken stängd. På brevet till mitt nya visakort för företaget så står det att jag kan aktivera och få kod på vilket som helst av bankfilialens kontor. Icke som icke. Jag fick en kod av dem, men fick samtidigt ringa en robot för att aktivera kortet. Efter mycket om och men kom jag fram till en människa och allt var frid och fröjd.

När jag ändå höll på med Banco Popular så ringde jag upp kontoret där jag har företaget innan lunch. Jag frågade vad som hänt sen sist, för ca 3 veckor sedan, när jag bad dem ånyo att undersöka varför makens namn figurerar på konton, lån och fonder. De ville att jag skulle komma in IGEN och presentera alla papper. Men nu får det vara nog!! Väntar på samtal i eftermiddag från dem, får jag inte till det så åker jag in till dem det första jag gör i morgon bitti! Jag skall ändå dit för att spela bridge i morgon. Alltså, vad är det fråga om!!!

Passade på att åka till sjukhuset innan kl 14. Jag har hämtat upp analysen från magnet-/resonansröntgen från i torsdags. Alla värden är ok, så jag kan pusta ut. Återstår den stora testen i morgon – Vamos a ver – låt oss se…

Etiketter: , , ,