Så har jag varit flytthjälp i stan igen. Det verkar som alla flyttar in just nu. Själv vill jag göra det när min byråkratiskt process är över.

Vi var sju stycken som har ägnat oss åt att skruva isär tre nymonterade garderober (IKEA monterade dom i veckan) eftersom de skulle byta rum, och montera upp dom igen. Dessutom har vi flyttat bord och soffor och sängar, råkat kapa en teleledning (inte jag) vilket gör att bara telejacket i köket fungerar fn 😉

Tack vare ett utlånat mobilt bredband på ett usb-stick så kunde jag hjälpa väninnan med vissa datorproblem också. Ja, just det, datorn flyttade vi också… Flyttstöket avlutades med tapas och vin i köket, där det hör och häpna redan fanns ett bord på plats. Slutet gott…

När jag kom innanför dörren här hemma så doftade min dracena så starkt, en nästanberusande doft! Var tvungen att öppna fönstren. Nog är det ett tecken från maken igen idag på alla helgons dag.

Etiketter: