Ja, dagen kan nog betecknas som allmänt blandad. Eftersom det är helgdag i Madrid så har telefonerna varit ovanligt tysta, skönt det!

Efter en natt med ovanligt dålig sömn, försöker undvika sömnpiller i det längsta, så ringde jag till Telia och Bredbandsbolaget på morgonen.

På det förstnämnda bolaget gick det förhållandevis bra. Jag kunde kolla att mina 3000 kronor i deponeringsavgift hade gått iväg som det skulle. Telia lovar att skicka överlåtelsekontrakt och autogireringsblankett med posten till Spanien, och vad gäller fakturorna så har jag redan lagt in dom för betalning under november och december om det skulle strula någonstans.

Bredbandsbolaget är värre. När jag förklarade hur urförbannad jag var på att dom inte kunde skicka beslut till min bostadsadress i Spanien trots att jag förklarat att det var där jag befinner mig ett flertal gånger, så fick jag någon vek förklaring om att systemet producerar att all information går till adressen i Sverige. Dom skall i alla fall lägga upp ett ärende. Jag erbjöd mig att betala hela nästa års avgifter + de två återstående månadernas kostnader på ett bräde. Vi får väl se vad om dom nappar på detta.

I övrigt har jag suttit med en tung uppgift idag, att formulera inbjudan till akt till urna den 6 december. Ja det är så det heter. Det är en himla skillnad på begreppen i protestantismen har jag fått lära mig. Minnesstund kan t ex inte användas vid det jag skall hålla den 6 december. Ja, man lär sig något nytt varje dag!

Etiketter: , , , , , , ,