Idag har jag varit iväg och jobbat, och så här efteråt känns det jättebra. Det är skönt att fokusera tankarna på annat. Jag har installerat en ”all in all” skrivare-scanner- och kopiator, lyckats få bort Windows Live Mail som var korrupt och återinstallerat igen. Windows 7, som jag inte har själv än, än är ett trevligt operativsystem, men funktionen ”Run” lyckades jag inte hitta. Försökte hitta programmet regedit via sökfunktionen och då gick det genast bättre. Jag var tvungen att eliminera vissa registernycklar för att helt få bort det som stoppade Windows Live Mail från att fungera som det skulle.

Efter jobbet blev jag bjuden på lunch, sparrissoppa med broccoli samt norska fiskbullar med grönsaker. Allt smakade gudomligt bra. Min aptit är inget vidare, mestadels pga att det tar emot att stå i köket och laga mat till mig själv. Än så länge överlever jag på multivitaminer i tablettform ihop med en banan och ett glas vatten på morgonen, men det här måste jag fixa till, på något sätt. Återstår att se…

På vägen hem stannade jag till vid vårt områdes ”punto limpio”, dvs återvinningsstation, där jag lämnade 4 stora kassar med kläder från maken. Det var så tungt att jag hade svårt att köra bilen tillbaka hem. Såg inte gatorna ordentligt pga det intensiva tårflödet, men jag hittade hem till slut.

Nu, i skrivande stund är jag så fysiskt trött, 4 timmars sömn i snitt per natt på en månad tär på psyket och på kroppen. Skall lägga mig i soffan framför tv:n och slumra in till bakgrundsbruset.

I morgon är en ny dag, och då är jag ”fit for fight again”…

Etiketter: , , ,