Ja nog är det mörkt, mörkt, mörkt så här på årets kortaste dag. Jag vaknade som så ofta på senare tid kl 4 på morgonen och kunde omöjligt somna om. Det var bara att göra kaffe, ta en macka och en multivitamintablett. Någon sömntablett blev det inte när jag gick till sängs igår, vill vara i form tills jag skall in till Notarius Publicus om en timme.

När jag kollade på mitt konto på Handelsbanken tidigare i morse så kunde jag se att pengar dragits för biluthyrningen på Europcar på Kastrup. Bokningen gjordes via e-bookers.com. Jag ställde in omedelbart eftersom de inte kunde erbjuda däck för vintervädret. Så idag blir det att ringa och nysta tag i detta. Förstår inte hur de kan debitera direkt utan att jag har skrivit på något kontakt.

Trots den röriga dagen igår så skall jag nog vara tacksam att jag kom fram till Sverige. Idag är nämligen Madrid snötäckt och precis som det skulle ha blivit för mig att köra på sommardäck i Sverige, lika problematiskt är det Spanien drabbas. Där finns det inga vinterdäck, utan det är snökedjor som gäller. Det är med all säkerhet problematiskt på Barajas flygplats, det brukar det vara vid snöfall.

Till sist en liten rad till Anna-Lenah, kanske att ni får en vit jul också?

Etiketter: , ,