Sitter hos goda vänner för att fira nyårshelgen, det är härligt att få träffa dom igen efter en lång tid. Min namne Monica hämtade upp mig hos mamma efter lunch, sen åkte vi till systembolaget i Angered för att köpa vin till morgondagens fest. Det är inte ofta jag är på systemet i Sverige, och jag är imponerad av moderniseringen och utbudet sen min tid i Sverige. En dag som idag före nyårsafton var det mycket folk, men de långa köerna till kassorna rullade på snabbt.

Väl framme hos vännerna kopplade jag upp min dator mot deras nätverk och där kunde jag glädjande konstatera att jag fått ett svar från ebookers.com:

Dear Mrs Andersson

 

Following my email to you, I have now had a full response from Europcar who have confirmed that they will not be charging ebookers for the car hire.

 

Therefore I am pleased to confirm that I have arranged for the reimbursement of the car hire. Please allow 72hrs (3 working days) for the refund to appear back to the card originally used on the booking.

 

I have noticed that you took car hire insurance, if you are claiming a refund you will have to contact our affiliate company insurance4carhire as they took the payment.

 

Yours sincerely

 

Martin Smith
Customer Relations Desk
Ebookers UK/Ireland

Tidigare idag fick jag besked från Europcar att Ebookers.com inte har kontaktat dom hittills, så jag tror helt enkelt att Ebookers.com ljuger i fallet ovan, men att de ger med sig till sist. Nå, man skall inte ropa hej förrän man är över bäcken. Jag väntar med spänning på att se om pengarna återbetalas till mitt konto.

Det skall tilläggas att jag samtidigt kontaktade försäkringsbolaget avseende bilförsäkringen som nämns i mailet ovan, och där var det inga konstigheter alls. Jag fick tillbaka pengarna efter ett par dagar.

Så sammanfattningsvis så har dagen varit bra hittills, härligt!

Etiketter: , ,