Jag talade precis med försäkringsagenten på Mapfre Familiar och äntligen har den mysko liv-/olycksfallsförsäkringen fått en lösning. Det var en tillfällig försäkring som tecknades av Volvo när de hade bjudit in volvoägare att testköra bilar på racerbanan som ligger bredvid vårt bostadsområde. Den var ju synd att det inte var en försäkring som fortfarande var giltig, men å andra sidan så är det skönt att ha bockat av detta stora frågetecken. Jag kommer få ett skriftligt intyg i nästa vecka. Jag kommer så väl ihåg dagen när maken som ett lyckligt barn begav sig till racerbanan för att få testköra.

Nattens sömn har varit bra, så jag känner att orken sakta börjar återvända. Jag skall strax åka iväg och handla lite mat över helgen, sen skall jag fortsätta beskärningen av buskarna som jag påbörjade igår.

På måndag kl 9 kommer hantverkare för att påbörja takreparationen. Det kommer att bli en dyr historia, men jag känner att den är nödvändig för att överhuvudtaget kunna sälja huset.

Nej, dags att göra lite nytta, på återseende…

Etiketter: , ,