Det känns bra att ha fattat beslutet att fixa till de värsta ställena på yttertaket där det har uppstått fuktproblem. Nu är hantverkarna på plats, det är vissa invändiga dräneringsrör som skall gås igenom, ett var t ex helt igenproppat med skräp, inte konstigt att det blivit fukt på innertaket där. Sen är det vissa andra områden som måste förbättras. De kommer hålla på här under veckan.

Ringde precis en målare som är son till en bridgeväninna och dessutom gift med en av mäklarna, världen är liten. Jag blev paff när han talade svenska, det är betydligt lättare då. Han kommer i morgon och skall titta på måleriarbetarna som behöver utföras och komma med en offert. Det är fråga om punktinsatser lite här och var, och inte total ommålning av rum eller tak.

Gårdagen tillbringade jag i trädgården och fortsatte mitt ogräsrensade. Idag blåser det iskalla nordanvindar, så det går knappt att vara ute. Tycker synd om gubbarna på taket!

I övrigt försöker jag planera minnesstunden i Sverige, jag hinner inte vänta på besked om min svenske advokats hälsotillstånd efter operationen. Det gäller att hitta ett datum som passar alla och boka in hotellrum i tid. Jag hoppas komma fram till något vettigt under denna veckan.

Etiketter: , , ,