Jag sitter och väntar på att en budfirma skall komma med mitt mobila bredband. Leverans måndag morgon kan innebära allt från kl 9 – 14. Vi får väl se vad som händer. Laptopen följer med mig på min minisemester i Calella, Barcelona, den 20-26 juni. Det skall bli underbart att få lite ledighet och miljöbyte.

När man talar om trollen, precis när jag började skriva här så fick kom budfirman med modemet. Det kostar 3,50 euros varje dag man är uppkopplad och jag får väl göra ett första försök hemifrån lite senare idag.

Från att ha varit en solig morgon så är himlen grå och regntung igen. Jag hoppas att vi slipper regn när vi skall upp i bergen i morgon och vandra. Prognosen lovar mulet väder och åska, så det får bli att packa ner regnkappan istället för baddräkt som alltid har följt med tidigare år. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

På torsdag åker jag in till stan och lämnar in självdeklarationen, sen blir det ett besök på Registro Mercantil, merkantilregistret. Där skall jag hämta notariehandlingen de klagar på, sen får jag ta tag i företaget när jag är tillbaka från Barcelona igen.

På lördag blir det picknick hemma, eftersom jag har svensk tv – SVT World, så är det ett gäng som vill komma och se det kungliga bröllopet. Jag är redan trött på bröllopsbestyren i och med alla sändningar på tv-kanalen, men en picknick i goda vänners lag är ju aldrig fel.

Nu skall jag sätta mig och ordna med företagspappren som jag fick i torsdags. Jag tog nämligen en timeout från allt vad papper heter igår.

Etiketter: ,