Jag har inte så mycket att skriva. Jag fortsätter att ta det lugnt och känner mig hälsomässigt upp och ner, mest upp. Till skillnad mot tidigare tål jag solen bättre utan att bli svimfärdig, så jag utnyttjar poolen och försöker göra småsaker i trädgården, t ex klippa av avblommade rosor och dyl.

Onsdagen var en fantastisk dag då jag mådde hyfsat bra. Jag kom iväg och spelade bridge hos en väninna och kände mig inte minsta trött efteråt, jag hade snarast energi över till annat.

Igår var jag lite trött igen, jag gjorde i alla fall ren poolen på morgonen innan det blev för varmt.

Jag har börjat planera inledningen för sommarsemestern. Jag kommer den 6:e augusti på kvällen och dagen efter bilar jag mot makens barndomskompisar. Det är en familjefest vid sjön Immeln som vi kommer att åka till, det kan bli en trevlig inledning på semestern.

Jag kommer samtidigt att besöka minneslunden, jag skall ta med mig en bukett från makens älskade Madridträdgård. Buketten må vissna under resan, men det spelar ju mindre roll.

Så är det helg igen, helgerna är jobbiga, men samtidigt så får jag ytterligare ett par dagars vila. Imorgon kväll kommer i alla fall en väninna. Vi skall äta gott och njuta av poolen. Jag ser fram emot morgondagen…

Etiketter: , , , , ,