Helgen har varit lugn och skön. Jag har badat mycket i poolen, slappat, läst och sett på dvd. Igår morse gav jag mig på en rosenhäck och klippte ner halva på överblommade rosor, jag skall försöka ta resten nu på morgonen innan det blir för varmt.

I lördags kväll kom Katarina och vi hade det jättemysigt. Jag hade gjort en risotto med grönsaker, skinka och räkor, och Katarina hade med sig en smarrig kladdkaka som smakade jättegott med vaniljglass. Hon hade även med sig sitt Gi-vin Monastrell som passade utmärkt både till maten och desserten. Vi badade länge i poolen som hade den behagliga temperaturen av 30 grader, det var nästan kallt att gå upp efteråt.

Det skall bli spännande att se vad som händer i veckan. I skrivande stund så vet jag bara att jag har visning av huset på tisdag eftermiddag. På onsdag förmiddag skall jag in till kardiologen och få analysen av holterbandet. Helt klart är att medicinen jag tar mot det rusande hjärtat hjälper även om jag är tröttare än normalt. Det kan ju vara värmen som påverkar också. Jag måste nog in till Madrid och se om jag kan få någon lösning på företaget, vilken dag vet jag inte än.

Dags för frukost, sen skall jag ut och ta resten av rosenhäcken…

Etiketter: , , , ,