Idag har jag hållit på hela dagen och packat i ultrarapid inför resan till Sverige i morgon. Just nu känner jag mig så förberedd jag kan bli. Jag är fortfarande mycket fysiskt trött, därav långsamheten. Det blir i alla fall inte lika mycket bagage som i maj då det var bouppteckning och minnesstund.

Alla viktiga papper är med, men nu i elektronisk form på ett memory-stick. Jag kommer att packa ner laptopen som jag skriver på nu i en liten ryggsäck, sen blir det bara resväskan + att jag funderar på att stoppa ner makens Stetsonhatt i en plastpåse som ytterligare bagage. Denna skall en kille från Uruguay som bor i Göteborg ha. Om mot förmodan Iberia kommer protestera mot två handbagage så får jag väl sätta på mig hatten, värre än så är det inte.

I en snusdosa hittade jag idag drygt 140 danska kronor i mynt, de räcker för en enkelbiljett på tåget mellan Kastrup och Helsingborg. Därifrån tar jag taxi till Höganäs där jag har beställt hyrbil.

Jag inledde morgonen med att åka till banken för att betala en företagsoffert. Det gäller en vidimering av min namnteckning samt inlämning av årsredovisningarna för 2008 och 2009 till merkantilregistret. Det känns så skönt att slippa att ta tag i detta nu när jag inte mår så bra. Jag ser fram emot operationen den 3:e september och hoppas innerligt att den löser mina nuvarande hälsoproblem.

Igår hade vi en jättetrevlig bridgeavslutning hemma. Vi satt vid stenbordet under stenekarna i trädgården och spelet avslutades med en lunch på samma ställe. Jag har under de senaste åren haft en lunch hemma med väninnor innan sommarsemestern. Nu hoppas jag att det blir sista gången, här i alla fall! Förhoppningsvis är huset sålt innan nästa sommarsemester.

Det är snart dags att hoppa i sängen. Det kommer att bli en lång och tuff dag i morgon. Taxi är beställd till kl 9 för jag vill vara ute i god tid. På återseende från Sverige nästa gång…

Etiketter: , , , , , ,