Egentligen borde jag inte vara här, jag skulle ha bokat om resan till Sverige den 6:e och gjort operationen den dagen istället. Men då, när jag befann mig på sjukhuset efter resultatet av Holtermaskinen, kunde ingen hindra mig att ta semester. Läkaren protesterade inte heller, så jag antar att allt är ok.

Semester går i ultrarapid, jag orkar inte så mycket mer. Jag fick besök idag från makens barndomsvän samt en tjej från Holland som dessutom pratade svenska. Nå, vi höll oss till engelska så att inga missförstånd uppstod. Vi satt i trädgården och drack kaffe när snickaren kom. Han bekräftade att han verkligen kommer i morgon vid 9-tiden och sätter igång arbetet med att ersätta ruttnade fönsterbågar. Precis när väninnorna lämnade så ringde företaget som skall serva kyl/frys och micro. Servicekillen kommer i morgon mellan kl 12-17, vilken flax! Företaget ringde mig igen och bad mig koppla ifrån vattnet som går till kyl/frys. Jag gjorde ett försök, men jag orkar inte dra ut kylskåpet. Det får servicen fixa själv i morgon, någon måtta får det vara!

Nu skall jag lägga mig, i morgon blir förhoppningsvis en lugn dag igen…

Etiketter: , ,