Idag har det varit full rulle utan uppehåll. Har mest hållit till i källarplanet där jag går igenom skåp för skåp. Har kastat massor och eldat massor i öppna spisen.

På sena eftermiddagen kom Åsa med en fler flyttkartonger, dessa kommer att gå åt som smör i solsken. Jag fick även hjälp med att dela på dubbelsängen och få på de beställda sängbenen från Dux. Benen kom med bud i fredags morse efter att jag efterlyst dem 2 gånger, skam den som ger sig. Inte var de lätta att få på heller, trots den enkla konstruktionen. Vi lyckades till sist i alla fall.

Jag fick även hjälp med att få fram min gamla Mac, så himla dumt att inte rensa den på personlig info när den gick i pension för ett bra tag sen. Jag skall ägna mig åt den i morgon, bl a skall jag ta bort inspelade telefonsamtal från telefonsvararen på den tiden. Jag hade Bill Clinton som personlig röstsvarare, och jag har ett samtal när mamma som gick på det hela allvarligt talade in ”Dear Mr President…” Hon ringde även Telia och frågade hur hon kunde hamna i Vita huset när hon ringde ett spanskt telefonnummer 😆

Frasse blev lite extra fjäskad med i och med att Åsa kom. Han fick också maskpiller, medel mot fästingar och annat smått och gott. Frasse tycker det är lika rörigt hemma som undertecknad och lider. Han har blivit som en helt annan katt sen Simpson somnade in hos veterinären.

I morgon hoppas jag att skaderegleraren från försäkringsbolaget kommer så att jag kan täcka över hålet efter vattenläckan. Jag skall också åka till återvinningsstationen med bortsorterade papper samt besöka firman som fixade vattenläckan. Det kommer inte att bli en billig historia. Jag bara hoppas att huset kommer ”att sköta sig” fram till flytten, när den nu blir.

Jag skall strax lägga mig för det har varit en lång och intensiv dag, hoppas att jag inte trillar ur sängen i natt, för helt plötsligt har den blivit hälften så bred som tidigare…

Etiketter: , ,